מתכון כריך גבינה בולגרית | השף הלבן

כריך גבינה בולגרית

כריכים פיקנטיים ובהם גבינה בולגרית פיראוס עם פלפל קלוי חציל ופסטו. מנה נהדרת לארוחת פיקניק קיצית, טיול משפחתי או כמנה משביעה לארוחת בוקר

מאת: אבי שף
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך גבינה בולגרית

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 לחמי ג’בטה
  • 6 פלפלים אדומים קלויים
  • 18 פרוסות חציל מטוגנות
  • 1 צנצנת ממרח זיתים שחורים
  • 12 עלי חסה טריים ופריכים
  • 300 גרם גבינה בולגרית עזים או פטה פיראוס פרוסה
לפסטו:
  • 1/2 1 כוסות דחוסות עלי ריחן
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות צנוברים
  • 80 גרם גבינת קולאז’ פרמזן קולקשן או קצ’קבל מגוררת
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הפסטו שמים את כל המצרכים פרט לשמן במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים את השמן בהדרגה לקבלת רוטב אחיד.

  • 02.

    חוצים כל ג’בטה לרוחב ואחר-כך לאורך לקבלת כריך. מורחים בפסטו ומכניסים לכל כריך פלפל קלוי, 3 פרוסות חציל ,פרוסות גבינה.

  • 03.

    מורחים על הגבינה מעט ממרח זיתים ומוסיפים עלי חסה. סוגרים ועוטפים בניילון ניצמד.

הכנת? כאן מדרגים
(173)