כריך גבינה בולגרית
כריכים פיקנטיים ובהם גבינה בולגרית פיראוס עם פלפל קלוי חציל ופסטו. מנה נהדרת לארוחת פיקניק קיצית, טיול משפחתי או כמנה משביעה לארוחת בוקר
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 3 לחמי ג’בטה
- 6 פלפלים אדומים קלויים
- 18 פרוסות חציל מטוגנות
- 1 צנצנת ממרח זיתים שחורים
- 12 עלי חסה טריים ופריכים
- 300 גרם גבינה בולגרית עזים או פטה פיראוס פרוסה
לפסטו:
- 1/2 1 כוסות דחוסות עלי ריחן
- 3 שיני שום
- 3 כפות צנוברים
- 80 גרם גבינת קולאז’ פרמזן קולקשן או קצ’קבל מגוררת
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הפסטו שמים את כל המצרכים פרט לשמן במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים את השמן בהדרגה לקבלת רוטב אחיד.
-
02.
חוצים כל ג’בטה לרוחב ואחר-כך לאורך לקבלת כריך. מורחים בפסטו ומכניסים לכל כריך פלפל קלוי, 3 פרוסות חציל ,פרוסות גבינה.
-
03.
מורחים על הגבינה מעט ממרח זיתים ומוסיפים עלי חסה. סוגרים ועוטפים בניילון ניצמד.
הכנת? כאן מדרגים