מתכון כריך אבוקדו וגבינה | השף הלבן

כריך אבוקדו וגבינה

כריך בייגל שומשום וגבינת טל העמק פרוסות אבוקדו מתובלות בפלפל שחור גרוס ולבבות חסה טריים

מאת: אבי שף
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך אבוקדו וגבינה

המרכיבים ל2 מנות:

  • שני בייגל שומשום
  • אבוקדו בשל
  • 4 פרוסות גבינת טל העמק
  • פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם גבינה לבנה 9% למריחה
  • 4 עליי לבבות חסה חתוכים גס
  • מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

     קולפים את האבוקדו וחוצים לאורכו, מטפטפים מעט מיץ לימון על האבוקדו על מנת שלא ישחיר.

  • 02.

    מורחים את הבייגל בגבינה לבנה למריחה.

  • 03.

    מניחים את עלי החסה החתוכים ועליה פרוסת גבינה טל העמק ראשונה על כל כריך.

  • 04.

    פורסים את האבוקדו, מניחים על הגבינה ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מניחים את פרוסת הגבינה השנייה וסוגרים את הבייגל.

  • 05.

     מגישים עם זיתים ירוקים ליד.  

הכנת? כאן מדרגים
(63)