מתכון טוסט שוקולד ובננה קלוי | השף הלבן

טוסט שוקולד ובננה קלוי

פינוק אמיתי – טוסט שוקולד עם פרוסות בננה שיעשה לכם את סוף השבוע

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט שוקולד ובננה קלוי
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל2 מנות:

  • מעט חמאת תנובה
  • 4 פרוסות לחם כפרי מחיטה מלאה
  • 50 גרם שוקולד מריר/חלב איכותי , קצוץ גס
  • 2 בננות בשלות, פרוסות לטבעות בעובי 1 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים בנדיבות חמאה מעל כל פרוסות הלחם.

  • 02.

    מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה מניחים עליה את פרוסות הלחם כשהצד המרוח בחמאה פונה כלפי מטה. קולים את הפרוסות עד להזהבה.

  • 03.

    מניחים את שתי פרוסות הלחם הנותרות במחבת, כשהצד המרוח בחמאה פונה כלפי מטה. מכסים אותן בשוקולד ומסדרים מעל את טבעות הבננה. מכסים בפרוסות הלחם הקלויות, כשהצד עם סימני הצריבה פונה כלפי מעלה.

  • 04.

    קולים את הכריכים ובעזרת תרבד לוחצים אותם לטוסטים שטוחים ושזופים משני הצדדים. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(94)