טוסט קובני – פשוט, טעים וקל להכנה | השף הלבן

טוסט קובני

אינס ינאי עם מתכון מדליק לטוסט משולש על מחבת עם שמן זית ומוצרלה שמכינים בטכניקה מיוחדת. ארוחת ערב טעימה בכמה דקות הכנה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט קובני
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל 1:

  • 3 פרוסות לחם לבן מרובע
  • שמן זית למריחה
  • 4 פרוסות מוצרלה COLLECTION
  • להגשה: מלפפונים חמוצים וחרדל בצד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את 3 פרוסות הלחם בשמן זית.

  • 02.

    מניחים פרוסת לחם על משטח, עליה 2 פרוסות מוצרלה.

  • 03.

    מניחים עוד פרוסת לחם ומעליה עוד 2 פרוסות מוצרלה וסוגרים עם פרוסת לחם נוספות אותה גם משמנים מעל

  • 04.

    מחממים מחבת ומניחים את הטוסט עליה, בעזרת תרבד לוחצים את הטוסט על המחבת עד שהשכבות נמסות, הופכים בזהירות את הטוסט ולוחצים שוב.

  • 05.

    חוצים לשניים ומגישים חם עם חמוצים וחרדל ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.