טוסט מוצרלה ממכר שמשאיר טעם של עוד | השף הלבן

טוסט מוצרלה משודרג

טוסט מוצרלה מפנק כמו בבית הקפה השכונתי: לחמניית חלה עם פרוסות מוצרלה, עגבנייה, פסטו וביצה. מתכון חובה לאוהבי המוצרלה או למי שרוצה לשדרג את הטוסט היומי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט מוצרלה משודרג מסדרת collection של תנובה עם ירקות בצד
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 1:

  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 עגבנייה פרוסה
  • 1 ביצה קשה פרוסה
  • 1 כף ממרח פסטו "אוליביה"
  • 1 לחמניית חלה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים לחמניית חלה לשניים, מורחים פסטו ומוסיפים פרוסות מוצרלה, פרוסות עגבנייה וביצה קשה פרוסה

  • 02.

    סוגרים בעזרת החצי השני של הלחמנייה וצולים בטוסטר עד להשחמה

  • 03.

    מגישים לצד ירקות

הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.