טוסט אבוקדו אלטרנטיבי עם פלפלים קלויים וכוסברה
אבוקדו בתוך טוסט? הכי כן! השף עומר מילר עם מתכון לטוסט אלטרנטיבי לכל מעריצי האבוקדו. והטוויסט? הוא טבעוני לחלוטין בזכות הצהובה החדשה של תנובה ALTERNATIVE
המרכיבים ליחידה אחת:
- 2 פרוסות לחם כוסמין או מלא (לחם קסטן מומלץ כאן במיוחד)
- 1 אבוקדו בינוני בשל
- 2 רצועות פלפלים קלויים
- 4 פרוסות צהובה קלאסית "תנובה ALTERNATIVE"
- 15 עלי כוסברה
- 10 עלי רוקט
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים 2 פרוסות צהובה על פרוסת לחם
-
02.
מועכים את האבוקדו ומורחים ומעל פרוסות הצהובה. מניחים את רצועות הפלפל הקלוי בשכבה אחידה ומעליה רוקט כוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם.
-
03.
מניחים 2 פרוסות צהובה נוספות וסוגרים עם פרוסת הלחם השנייה.
-
04.
מעבירים את הכריך לטוסטר (על חום בינוני גבוה). מכניסים את הטוסט בעדינות ולאחר כדקה מבצעים לחיצה מהודקת.
-
05.
כעבור 4-6 דקות, כשהטוסט זהוב, מוציאים אותו ומניחים על צלחת או קרש חיתוך.
טיימר מופעל
-
06.
ממתינים כדקה וחוצים ל-2 בעזרת סכין חדה. בתיאבון!
הידעת?
הטיפ של עומר לטוסט קריספי: מומלץ להשפריץ מעט מים (בעזרת שפריצר) על הצד החיצוני של פרוסות הלחם ממש רגע לפני ההכנסה לטוסטר. זה יסייע ללחם לקבל שכבה זהובה וקראסטית במיוחד