פיצה מבצק תירס
מי אמר שפיצה חייבת להתחיל מבצק? המתכון הזה מוכיח אחרת. הבסיס עשוי מגרגירי תירס של סנפרוסט, שמקבלים קראסט פריך וטעים בתנור, מעליהם גבינה צהובה, רוטב עגבניות ותוספות לבחירה – וזו פיצה שהיא גם מהירה, גם יצירתית וגם סופר טעימה. מושלם לארוחת ערב קלילה או כנשנוש מהיר בצהריים.

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 ו-1/2 כוסות גרגירי תירס סנפרוסט
- 100 גרם גבינת עמק מגורדת
- 1/3 כוס רוטב עגבניות מוכן
- תוספות שאוהבים: זיתים, בצל, אננס, בזיליקום וכו
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית תנור.
-
02.
מניחים את התירס על התבנית עם נייר האפייה ומשטחים לשכבה אחת בצורת עיגול.
-
03.
מפזרים מעל כל התירס גבינה צהובה מגורדת (משאירים קצת בצד) ואופים במשך 20 דקות או עד הזהבה של הגבינה.
טיימר מופעל
-
04.
מוציאים, מורחים מעל רוטב עגבניות ומפזרים את יתרת הגבינה.
-
05.
מפזרים מעל התוספות שאוהבים ומחזירים לתנור לעוד 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
טיימר מופעל