עוגת גבינה קרה עם קדאיף ומייפל - השף הלבן

עוגת גבינה קרה עם קדאיף ומייפל

העוגה שכולם מחכים לה, קדאיף במייפל וקרם שמנת מפנק

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קרה עם קדאיף ומייפל
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12 מנות:

שכבת הקדאיף:
  • 300 גרם אטריות קדאיף
  • 120 גרם חמאה תנובה מומסת
  • סירופ מייפל
מלית:
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%
  • 2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה 27% תנובה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג בטעם וניל (80 גרם)
גודל תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    גוזרים את אטריות הקדאיף בעזרת מספריים לחתיכות קצרות באורך של כ־4 ס"מ מניחים בקערה, ממיסים חמאה שופכים על הקדאיף ובעזרת כפות הידיים מפזרים את החמאה בין האטריות.

  • 02.

    מחלקים את האטריות לחצי, חצי אחד מרפדים היטב את תבנית האפייה שלנו ואת החצי השני אופים בתבנית רחבה ושטוחה מרופדת נייר אפייה.

  • 03.

    אופים את תבניות הקדאיף ב־180 מעלות עד שהן משחימות – זה לוקח בערך 10 דקות יש לשים לב שלא ייחרכו, מוציאים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי המלית יחד.

  • 05.

    מרכיבים את העוגה: מפזרים מעט סירופ מייפל על הקדאיף בתחתית התבנית העגולה ומעבירים את מסת הגבינה לתבנית.

  • 06.

    את הקדאיף בתבנית השנייה מפוררים מעט בעזרת הידיים יוצקים עליו סירופ מייפל ומערבבים בעזרת כפות הידיים.

  • 07.

    מפזרים בצורה אחידה מעל מלית הגבינה.

  • 08.

    מאחסנים במקרר לפחות לילה לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.