מתכונים מהירים וטעימים

בואו לגלות עולם של מתכונים מעוררי תיאבון בעזרת מוצרי האיכות של סנפרוסט. כאן תמצאו שילוב מושלם של טעמים למנות ראשונות, עיקריות ותוספות שירעננו כל ארוחה. מגוון מתכונים טעימים וקלילים היישר לצלחת שלכם.

מתכונים מתכונים מהירים וטעימים

144 מתכונים
צוואר טלה עם ארטישוק ירושלמי וכרישה

צוואר טלה עם ארטישוק ירושלמי וכרישה

אין כמו תבשיל טלה חגיגי לראש השנה. אני אוהב לתת לו נגיעה מתקתקה, ולכן הוספתי דבש, ארטישוק ירושלמי וכרישה. איזה כיף לעבוד עם המוצרים המעולים של סנפרוסט – ממש הרגשתי שהם כמו הסו־שף שלי. הירקות עוברים חליטה קצרה ושומרים על הערכים התזונתיים, חוסכים זמן יקר והאיכות שלהם פשוט מצוינת.
לביבות בטטה מהירות בתנור

לביבות בטטה מהירות בתנור

לביבות בטטה מהירות וקלות להכנה, עם טריק שמעניק להן קריספיות וזהוב מושלם בתנור. שכבות של פתיתי מוצרלה מעניקות טעם עשיר, והמטבל המרענן של שום ושמיר משלים את החוויה. מנה מפנקת ופריכה שמתאימה לכל המשפחה, בלי טיגון וללא מאמץ.
טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית

טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית

טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית היא דרך מושלמת לשלב ירקות בארוחה בצורה יצירתית וטעימה. תערובת של ברוקולי וכרובית מתובלים נמרחת על טורטייה, מטוגנת עד הזהבה ומתקבלת שכבה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. מוגשת עם ירקות טריים וטחינה עשירה, המנה הזו היא ארוחה קלה, בריאה ומלאת טעמים.
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
ניוקי כרובית

ניוקי כרובית

מתכון פשוט ומפתיע לניוקי כרובית במרקם רך ואוורירי, העשוי משני מצרכים בלבד – כרובית וקמח. אפשר לשלב אותו עם כל רוטב שאוהבים, משמנת פסטו ועד רוטב עגבניות עשיר. הניוקי קלים להכנה, ניתן להכין מראש ולהקפיא, והם מושלמים לארוחת ערב קלילה ומזינה לכל המשפחה.
קציצות בקר עם אפונה וגזר

קציצות בקר עם אפונה וגזר

מתכון ביתי קלאסי לקציצות בקר רכות ועסיסיות, המתבשלות ברוטב עשיר של אפונה, גזר ותפוחי אדמה. השילוב של תבלינים, ירקות טריים ושומר מוסיף טוויסט מיוחד לכל ביס. מנה מושלמת לארוחת צהריים עם אורז בצד, שמשלבת טעמים אהובים ומזינים בכל צלחת.
מאפה בצק עלים וברוקולי וגבינות

מאפה בצק עלים עם ברוקולי וגבינות

המאפה הזה מביא שילוב מנצח של בצק עלים פריך ומלית עשירה ובריאה של ברוקולי וגבינות. גבינת השמנת והשום מוסיפים טעמים עמוקים ומפנקים, כשמעליהם מוצרלה נמסה וגבינת פטה מלוחה שמשדרגות את המנה. המאפה קל להכנה ויכול לשמש כמנה עיקרית לארוחת ערב, תוספת מרשימה לאירוח או אפילו כנשנוש טעים. תוך פחות מחצי שעה אפייה, תקבלו מאפה זהוב, יפה ומוכן להגשה.
פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד היא מנה מושלמת למי שמחפש ארוחה מהירה, מזינה ומלאת טעמים. עם קרם קוקוס עשיר וחמאת בוטנים קרמית, הברוקולי הקפוא של סנפרוסט משתלב נהדר, מה שהופך את המנה לטעימה במיוחד וגם פרווה. כל המרכיבים מתבשלים יחד באותו סיר, כך שההכנה פשוטה וזריזה – ללא צורך ביותר מכלי בישול אחד! הטעמים של ג'ינג'ר, שום ורוטב סויה יוצרים רוטב אסייתי מרענן שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלה. תוך 20 דקות תזכו למנה עשירה וטבעונית שתשביע כל בני המשפחה.
פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת היא מנה קלה ומפנקת שמביאה שילוב טעמים עשיר ומרענן. רוטב השמנת קרמי ועשיר, מקבל עומק טעמים מהברוקולי הטרי או המוקפא, אותו ניתן לטחון למרקם חלק ולהוסיף לתיבול מעט שום קונפי, אגוז מוסקט ופלפל שאטה חריף עדין. המנה מתקשטת בפרחי ברוקולי מוקפצים ופרמז'ן מגורד, ליצירת ארוחה שכולה נוחות ותחכום. ניתן לשדרג את הרוטב בהוספת שמנת להקצפה לקבלת קרם קטיפתי במיוחד. מדובר במנה מושלמת לארוחת צהריים או ערב, שמתאימה לאוהבי פסטה ולחובבי ירקות גם יחד.
סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות זה האוכל הכי טעים שיש! תפוחי אדמה מטוגנים למצב קריספי, עוף צרוב היטב, בצל מטוגן רך וטעים - השתמשתי בסנפרוסט - קיצור דרך מעולה. הביס הזה של התפוח אדמה הקריספי מבחוץ ורך בפנים, העוף הצלוי… שלמות.
כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי בתיבול פשוט של שום, מלח ושמן זית נצלות לתפארת בתנור. מנה קלה להכנה שתשדרג כל ארוחה, עם אפשרות להגשה על טחינה לימונית או שקדים קלויים מעל.
שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

מתכון קל לשעועית ירוקה עם נגיעות של צ׳ילי חריף וצנוברים קלויים. השעועית מתבשלת במהירות במחבת עם שמן זית ושום, והתוצאה היא מנה קלילה ומרעננת שמתאימה לארוחה בריאה או כתוספת לצד המנה העיקרית.
תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי מושלם לילדים בחזרה מבית הספר וכמובן שגם למבוגרים. הרוטב חמוץ-מתוק, הפרגיות רכות רכות ולמעשה מדובר בארוחה שמכילה את כל מה שצריך כדי להתפנק וגם לשבוע. שימו לב, ניתן לוותר על השום לקבלת גרסה יותר מעודנת של הרוטב.
נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה של סנפרוסט שיבואו בול לכל מפגש
פשטידת כרובית בעטיפת פילו

פשטידת כרובית בעטיפת פילו

פשטידת כרובית בעטיפת פילו היא בדיוק המנה שתכבוש את שולחן האירוח שלכם. מדובר בשילוב מנצח של מילוי רך ועסיסי עם כרובית מיני של סנפרוסט, בצל מטוגן וגבינה נמסה – עטופים בשכבות עדינות של בצק פילו זהוב ופריך. הפשטידה לא רק מהממת למראה, אלא גם פשוטה להכנה – בזכות קיצור הדרך הנהדר של שימוש בכרובית מוכנה מראש. היא מתאימה לארוחת ערב חגיגית, לאירוח קליל או כתוספת חמה לצד סלט טרי.
בולונז עם אפונה וגזר של סנפרוסט, ופרחי פירה מעל.

בולונז עם אפונה וגזר ופרחי פירה

המנה הביתית והאהובה מקבלת כאן טוויסט חגיגי ומרשים – שכבות של בשר טחון מתובל ברוטב עגבניות עשיר, עם אפונה וגזר של סנפרוסט שמעניקים צבע ורעננות, ומעל הכל פרחי פירה רכים שסופגים את כל הטעמים הנפלאים. זו גרסה קלה להכנה של פאי רועים קלאסי, שמתקבלת לא רק טעימה אלא גם מהממת למראה. הרוטב מתבשל לאט עד שהבשר רך וריחני, והפירה שמזולף מעל הופך לזהוב ופריך בקצוות – שילוב מושלם של טעמים ומרקמים. מנה שמחממת את הלב, מושלמת לארוחת צהריים משפחתית או לאירוח, ומבטיחה לגרוף אינסוף מחמאות סביב השולחן.
קרקר פצצת חלבון – מלקט לחמין של סנפרוסט, לצד סלט ומטבל גבינה

קרקר פצצת חלבון – מלקט לחמין של סנפרוסט

קרקר פצצת חלבון הוא אחד המתכונים הכי מפתיעים שיש – גם בריא, גם קל להכנה וגם ממכר. הטריק? שימוש בלקט לחמין של סנפרוסט, שמכיל גרגירי חומוס ושעועית עשירים בחלבון וסיבים תזונתיים. טוחנים הכל יחד עם ביצים, שמן זית ותיבול "על האש" עד שמתקבלת תערובת חלקה, אופים בתנור עד שהקרקר מזהיב – והתוצאה פשוט מושלמת: קרקרים פריכים מבחוץ, מעט רכים מבפנים, עם טעם מעושן ומלוח במידה הנכונה. אפשר לשדרג עם שומשום, קצח או צ’ילי לפיקנטיות עדינה, ולהגיש לצד מטבלים, גבינות או כבסיס בריא לנשנוש מהיר. זהו מתכון טבעוני-גמיש, טעים, משביע ומלא אנרגיה – כזה שתמיד תרצו שיהיה לכם בקופסה על השיש.
קוביות בשר בבישול איטי ברוטב עגבניות עם לקט של חמין, לצד שקית לקט לחמין של סנפורסט

קוביות בשר בבישול איטי ברוטב עגבניות עם לקט של חמין

קוביות בשר בבישול איטי ברוטב עגבניות ולקט של חמין הן בדיוק מסוג המנות שמחזירות את הבית לריחות של שבת. מדובר בתבשיל עמוק, עשיר ורך, שבו נתחי בשר עסיסיים מתבשלים שעות ברוטב סמיך של עגבניות, בצל ותבלינים חמים. לקט החמין של סנפרוסט מוסיף למנה מרקם מושלם וטעמים נוסטלגיים של חמין ביתי אמיתי – בלי ההכנה הארוכה. התוצאה היא תבשיל אדום, ריחני ומלא עומק טעמים, שבו הבשר נמס בפה והרוטב נספג נהדר באורז לבן. זו מנה מושלמת לארוחת צהריים עשירה או לשולחן שבת, שממלאת את המטבח בניחוחות ביתיים ומרגיעים של אהבה בבישול איטי.

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.