ארוחת בוקר

השף הלבן תמיד אומר שהמתכון ליום מוצלח, מתחיל בארוחת בוקר משובחת! כזאת שתיתן אנרגיה, ותעלה חיוך על הפנים. כאן באתר תוכלו למצוא מתכונים לארוחת בוקר שייצבעו את השמיים בכחול ויעשו לכם יום מצוין: שייק בננה עשיר, חטיף אנרגיה בהכנה עצמית, סלט פירות עם אגוזי מלך ושוקולד מריר, שייק תות ליצ'י, גרנולה מהירה במחבת ועוד. בוקר טוב ובתיאבון!

מתכונים ארוחת בוקר

273 מתכונים
קרואסון ביס קוטג'

קרואסון ביס קוטג'

קרואסון ביס קוטג' – מאפה אישי קטן ורך עם קוטג' שנותן לבצק מרקם עשיר וטעים במיוחד. הקרואסונים הפריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים, מושלמים כנשנוש או לארוחת ערב קלה. ניתן להוסיף תוספות כמו שומשום, זעתר או אורגנו מעל, לקבלת ארומה משגעת וטעם מושלם.
כדורי גבינה מטוגנים

כדורי גבינה מטוגנים

כדורי גבינה מטוגנים וממכרים שמשלבים גבינת פטה או בולגרית עם גבינה צהובה לתוצאה מושלמת. המעטפת הפריכה והפנים העשיר יוצרים ביס מושלם. קל להכנה ומתאים לאירוח או לפינוק ביתי. מומלץ להגיש לצד עגבניות מגורדות להשלמת הטעמים
לחמניות קרם קוקוס וצימוקים

לחמניות קרם קוקוס וצימוקים

לחמניות עם צימוקים שמקבלות מרקם רך במיוחד בזכות קרם הקוקוס שבבצק ויוצרות טעם של בריוש
בורקס תפו״א עם גבינה

בורקס תפו״א עם גבינה

השילוב המושלם של תפו״א וגבינה בבצק מדופדף
בורקס שבלול גבינות – מעדנות

בורקס שבלול גבינות – מעדנות

כולם אוהבים בורקס - וכשהוא יוצא מהתנור הוא מתאים לכל רגע ביום שני שבלולים מלאים בגבינות ,מבצק עלים מושלם מתאימים לכל ארוחה משפחתית. מתכון קל מהיר וטעים
בצק פודינג אוכמניות

בצק פודינג אוכמניות

עוגת בצק פודינג מושלמת מלאת טעמים של קרם וניל ואוכמניות
קרואסון שוקולד – פאן או שוקולה

קרואסון שוקולד - פאן או שוקולה

קרואסון שוקולד זה כנראה אחד המאפים הכי אהובים על ישראלים ובכלל. בטוח שכל אחד מאיתנו היה שמח לפתוח כל בוקר עם המאפה המפנק הזה לצד הקפה. פעם חשבתם להכין אותו בבית? הסיפור הגדול בלהכין בבית קרואסון זו ההכנה המייגעת של בצק השמרים הכרוך (שזה כמו בצק עלים אבל עם שמרים). אפשר להשתמש בבצק שמרים עלים של מעדנות ורק להוסיף לו שוקולד ותקתקתם קרואסון שוקולד בכמה דקות עבודה. והריח שזה עושה בבית….
קאדה ב-2 מצרכים בלבד

קאדה ב-2 מצרכים בלבד

מאפה כורדי במילוי גבינה או סוכר
שניצל ברוקולי אפוי

שניצל ברוקולי אפוי

שניצל ברוקולי קריספי שכיף לנשנש בכל שעה – בוקר, ערב או כשמתחשק משהו קליל. המתכון קל להכנה, טעים ומושלם גם לילדים. עם שילוב של ברוקולי, מוצרלה ופטה, מתקבלות חתיכות קריספיות שתמיד כיף לאכול.
לביבות כרובית וגבינות

לביבות כרובית וגבינות

לביבות כרובית וגבינות שיתאימו לכל ארוחה ולכל גיל!
פנקייק גבינה ותפוחים, לצד גבינה לבנה ותפוחים ירוקים ואדומים.

פנקייק גבינה ותפוחים שמנמנים

פנקייק גבינה ותפוחים שמנמנים הוא המתכון שהופך את הבוקר או הערב לחגיגה. פנקייקים עבים, זהובים ונימוחים, שבמרכזם מסתתרת פרוסת תפוח רכה ומתקתקה, וכל ביס משלב בין ניחוחות של וניל, חמאה וקינמון. השימוש בגבינה הלבנה של תנובה מעניק לבלילה לחות, רכות ומרקם עשיר, והציפוי של סוכר וקינמון יוצר קראסט פריך ונוסטלגי שאי אפשר לעמוד בפניו. אפשר להכין בקלות גם עם קמח כוסמין או מלא, וליהנות מפנקייקים שמחזירים אותנו לטעם של בית – פשוט, חמים ומושלם ליד כוס קפה או תה.
שלוליות גבינה מתוקות או מלוחות, עם סלט ירקות וגבינה לבנה או פירות ומייפל.

שלוליות גבינה מ-3 מצרכים

מתוקות או מלוחות, עם סלט ירקות וגבינה לבנה או פירות ומייפל – שלוליות מגבינה לבנה 5%, מעט קמח וביצים. זהו. מתכון מושלם לילדים אבל גם למבוגרים. אפשר להגיש אותו לארוחת ערב או בוקר והוא גם נשמר מצוין בקופסת אוכל.
קרקר פצצת חלבון – מלקט לחמין של סנפרוסט, לצד סלט ומטבל גבינה

קרקר פצצת חלבון – מלקט לחמין של סנפרוסט

קרקר פצצת חלבון הוא אחד המתכונים הכי מפתיעים שיש – גם בריא, גם קל להכנה וגם ממכר. הטריק? שימוש בלקט לחמין של סנפרוסט, שמכיל גרגירי חומוס ושעועית עשירים בחלבון וסיבים תזונתיים. טוחנים הכל יחד עם ביצים, שמן זית ותיבול "על האש" עד שמתקבלת תערובת חלקה, אופים בתנור עד שהקרקר מזהיב – והתוצאה פשוט מושלמת: קרקרים פריכים מבחוץ, מעט רכים מבפנים, עם טעם מעושן ומלוח במידה הנכונה. אפשר לשדרג עם שומשום, קצח או צ’ילי לפיקנטיות עדינה, ולהגיש לצד מטבלים, גבינות או כבסיס בריא לנשנוש מהיר. זהו מתכון טבעוני-גמיש, טעים, משביע ומלא אנרגיה – כזה שתמיד תרצו שיהיה לכם בקופסה על השיש.
מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר היא פשטידת תפוחי אדמה ביתית, נימוחה וזהובה – כזו שתמלא את הבית בניחוחות של בית של פעם. תפוחי האדמה הרכים מתערבבים עם לקט אפונה וגזר של סנפרוסט שמוסיף צבע, מתיקות עדינה ורעננות, יחד עם תיבול מושלם של כורכום, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה. את התערובת צורבים קלות בשמן לקבלת תחתית פריכה וזהובה, ואז משלימים את האפייה בתנור עד שהמעקודה מתייצבת וריח משגע ממלא את המטבח. זו מנה פשוטה להכנה אך חגיגית בטעם, שמתאימה לשבת, לארוחת ערב או אפילו כבוקר מפנק. מעקודה קלאסית עם טוויסט מודרני של נוחות וטעם מושלם.
לחמניות ביס מבצק שמנת חמוצה

לחמניות ביס מבצק שמנת חמוצה

לחמניות הביס מבצק שמנת חמוצה הן המתכון המושלם למי שמחפש מאפה קליל, רך ומנחם שמוכן תוך פחות מחצי שעה. הבצק עשיר בזכות השמנת החמוצה שמעניקה לו מרקם אוורירי ונימוח, ויחד עם אבקת האפייה מתקבלת תוצאה רכה ומעט פריכה מבחוץ. לפני האפייה מברישים בשמן זית ומפזרים פרמזן מגורד שמוסיף טעם עשיר וניחוח חלומי. אחרי אפייה קצרה מתקבלות לחמניות זהובות, חמימות ונימוחות – מושלמות לצד מרק, סלט, או פשוט לנשנוש עם חמאה וגבינה. מתכון בסיסי, מהיר וטעים שכל אחד מצליח בו.
לחמניות בואיקוס

לחמניות בואיקוס

לחמניות בואיקוס ב-5 מצרכים בלבד ללא לישה, ללא התפחה, ועם טעם של בית בואיקוס גבינה מושלמים, פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים - מוכנים בכמה דקות עבודה בלבד. מתקבלות לחמניות זהובות שממלאות את הבית בריח ממכר שאי אפשר לעמוד בפניו. מתכון פשוט, מהיר ומפנק במיוחד - מושלם לאירוח, לארוחת ערב קלילה או סתם כשמתחשק משהו טעים בבוקר.
קוביות בייגל ירושלמי

קוביות בייגל ירושלמי

קוביות בייגל ירושלמי הן הדרך הקלה ביותר ליהנות מהטעם הקלאסי של הבייגל – בגרסה קטנה, פריכה וממכרת. כל מה שצריך זה שני מצרכים עיקריים שיש כמעט בכל בית: קמח תופח וגבינה לבנה. הבצק נחתך לקוביות קטנות, טובל בתערובת סילאן ומצופה בשומשום שמעניק את המראה והטעם הירושלמי האותנטי. לאחר אפייה קצרה מתקבלות קוביות זהובות מבחוץ, רכות מבפנים, שהולכות נהדר עם לבנה, גבינות או שמן זית וזעתר. מתכון פשוט, זריז וכיפי שגם ילדים יכולים להכין – פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה או לנשנוש באמצע היום.
אמפנדס ספרדי

אמפנדס ספרדי במילוי עוף עם רוטב רומסקו

אמפנדס ספרדיים בעבודת יד עם מילוי עוף עסיסי, תיבול עשיר ורוטב רומסקו קלוי בצד - מנה צבעונית, חגיגית ומלאת טעמים. מתכון שכולו מסורת, שמתאים בדיוק לערב חג או לאירוח משפחתי.

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.