פשטידת פסטה של סבתא
פשטידת פסטה אפויה מצוינת עם תערובת גבינות שיש בכל בית. מומלץ להגיש את הפשטידה לצד סלט ירקות טרי – וסגרתם פינה לארוחת הערב המשפחתית!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- חצי חבילת פסטה
- 3 ביצים
- 1 גביע גבינה לבנה
- 1/2 גביע גבינת קוטג'
- 1/3 קוביית גבינה בולגרית מפוררת
- 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1/4 חבילה פתיתי גבינה צהובה
- מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות ההכנה במים רותחים ומלח, מסננים היטב ומעבירים לקערה.
-
03.
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
-
04.
משמנים תבנית אפייה ושופכים אליה את התערובת, אופים בתנור 30-40 דקות עד שהפשטידה זהובה ושחומה.
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד סלט טרי.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים