סופגניות מטוגנות וקלאסיות לחג החנוכה | השף הלבן

סופגניות מטוגנות

מתכון קלאסי לחג האורות! חג החנוכה מגיע וזה הזמן להכיר את המתכון המצוין של השף הלבן לסופגניות מטוגנות נפלאות. הדליקו את הנרות והתענגו על ריבה ממש טעימה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות מטוגנות

המרכיבים ל20 סופגניות:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • קורט מלח
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • קליפת לימון מגורדת
  • 3 ביצים
  • 2 כפות ברנדי / קוניאק
  • כ- 1/12 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל החומרים לתפיחה לאחר מכן קורצים עיגולים מעט עבים בכוס בינונית מכסים ומשאירים להתפחה

  • 02.

    לאחר התפיחה מכינים סיר טיגון עמוק מטגנים את הסופגניות מעט זמן, מכסים עם מכסה ולאחר מכן מורידים את המכסה והופכים את הסופגניה (ללא מכסה) כך שהצבע משחים

  • 03.

    ממלאים בריבה או לחילופין, כאשר קורצים עיגולים לפני הטיגון, אפשר לקרוץ עיגול בצורת בייגל ואז לטגן.

  • 04.

    לבסוף מפזרים על סופגניית הבייגל סוכר רגיל ועל הסופגניה אבקת סוכר

הכנת? כאן מדרגים
(40)