אצבעות גבינה מטוגנות
מנה ראשונה מהירה, טעימה וממכרת: מקלות גבינה בציפוי פירורי לחם שלא תוכלו להפסיק לנשנש. מנה מצוינת לארוחת ערב משפחתית או להגשה כמתאבן בארוחות חגיגיות
המרכיבים ל25 מנות:
- מעט סוכר
- 1/4 כוס קמח
- 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
- 1 כוס גבינה מלוחה מפוררת
- 1 כוס גבינה לבנה
- 2 ביצים שלמות
- קמח
- 1 שקית פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הגבינות ביחד עם הביצים והקמח. ממתינים 10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים שמן במחבת בגובה 2 ס"מ.
-
03.
שמים בצלחת אחת קמח ובצלחת שנייה פירורי לחם.
-
04.
לוקחים מעט מהעיסה (אם היא נוזלית יש להוסיף עוד קמח ולהכניס למקרר לחצי שעה), מגלגלים בעזרת הידיים לצורת נקניק קטן.
-
05.
טובלים בקמח, אחר כך בביצה ואחר כך בפירורי הלחם, וכשהשמן חם, מכניסים למחבת לטיגון עד שמזהיב משני הצדדים.
-
06.
מגישים לצד מטבל סלסלה או שמנת חמוצה.
-
07.
בתאבון!
הידעת?
אחד האתגרים הגדולים בסעודות גדולות או ארוחות בעל מספר מנות, היא כיצד לגשת למנות ראשונות. מצד אחד הן צריכות להיות קלילות יחסית בכדי לא לתפוס מקום למנות העיקריות, אך מצד שני להיות טעימות מספיק בשביל להגדיל את התיאבון. אם אתם מחפשים להוסיף עוד מתכונים לרפרטואר המנות הראשונת שלכם, יש לכם מזל. קבלו מתכון למנה ראשונה מהירה, טעימה וממכרת: מקלות גבינה בציפוי פירורי לחם שלא תוכלו להפסיק לנשנש. מנה מצוינת לארוחת ערב משפחתית או להגשה כמתאבן בארוחות חגיגיות.