מרק רגל תימני של השף אבי שליסל
מרק תימני קלסי
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 4 ליטר מים
- 6-8 יחידות של רגל פרה פרוס מהקצב
- 2 בצלים בינוניים שלמים
- 3 גזרים חתוכים לטבעות עבות
- 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים ל-8
- 2 קישואים חתוכים למקלות עבים
- 1 עגבניה
- אבקת מרק טעם עוף
- חוואיג’
הוראות הכנה:
-
01.
מביאיםלרתיחה את העצמות במים ומוציאים לכלוכים ומבשלים כשעה.
-
02.
מוסיפיםבצל, עגבניה וגזר, וממשיכים לבשל. כאשר העצמות כמעט מוכנות מוסיפים תפוחי אדמה וקישואים ומבשלים עד שמוכנים.
-
03.
באותו הזמן מעבבים כף חוואיג’ ושתי כפות גדושות של אבקת מרק בטעם עוף במים קרים ומוסיפים למרק.
-
04.
אם יש צורף מוסיפים עוד חוואיג’ ולתבל במלח פלפל .לגיוון אפשר להוסיף כוסברה טריה 10 גבעולים וכמה שיני שום .להגשה עם חלבה לחוח לימון ואפשר גם סחוג.
הכנת? כאן מדרגים