מתכון מרק יוגורט דרוזי חם לחורף | השף הלבן

מרק יוגורט דרוזי חם לחורף

​ מרק חורפי מזין מלא סידן, טעים ובריא.

מאת: יוסי דגן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק יוגורט דרוזי  חם לחורף

המרכיבים ל6:

  • כד של יוגורט או 7% או 4.50%
  • עקוב ירק בר (למי שמכיר) או ברוקולי
  • כפית קורנפלור
  • כף מרק עוף
  • פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • כוסברה או עלי מרווה
  • כפית מלח
  • כף שמן זיית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את העקוב או הברוקולי לסיר ממלחים עם מלח וכף של שמן זיית וממתינים לרתיחה כשזה רותח וכבים ומשאירים בתוך הסיר לריכוך.

  • 02.

    מוזגים את היוגורט לקערה ומקציפים עם בלנדר עד שהיוגורט הופך מימי ושופכים לסיר מתכת.

  • 03.

    מחממים את היוגורט על אש ובוחשים כול הזמן.

  • 04.

    ברגע שזה רותח יש להוסיף את הקורנפלאור כשהוא מהול במעט מיים ושופכים לאט ובאש נמוכה וממשיכים לבחוש.

  • 05.

    לאחר מכן מוסיפים את אבקת המרק עוף וממשיכים לבחוש אחרי 3 דקות מוסיפים את הברוקולי או העקוב מסונן ממים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    לחימום של 7 דקות ולא להפסיק לבחוש.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 07.

    לאוהבי שמנת אפשר להוסיף שמנת לבישול של השף הלבן זה מוסיף טעם.

  • 08.

    ברגע שהכול חם ורותח מוזגים לקעריות מרק עם כוסברה או 3 עלי מרווה עם מוצרלה ופרמז׳ן, וניתן גם להקרמה עם קרוטונים

הכנת? כאן מדרגים
(88)