מרק בשר עם ירקות וחוואייג’
מרק תימני "אסלי" שהוא ארוחה שלמה ומשביעה
בשרי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-6 מנות:
- חבילת נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
- 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה (או 3 גזרים חתוכים לרבעים )
- 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
- 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
- 6 שיני שום פרוסות דק
- 1.5 כפית חוויאג’ למרק
- קורט פלפל שחור
- 1.5 כפיות מלח
- 3 ליטר מים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבשר לקוביות גדולות (3*3 ס"מ).
-
02.
מניחים בסיר את הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.
-
03.
מסירים את הקצף ומבשלים בסיר מכוסה, במשך שעתיים על להבה בינונית.
-
04.
מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה עוד שעה עם מכסה. אפשר לעטר בכוסברה טרייה.
הכנת? כאן מדרגים