מתכון מרק בשר עם ירקות וחוואייג’ | השף הלבן

מרק בשר עם ירקות וחוואייג’

מרק תימני "אסלי" שהוא ארוחה שלמה ומשביעה

מאת: עורך שף לבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מרק בשר עם ירקות וחוואייג’

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • חבילת נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
  • 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה (או 3 גזרים חתוכים לרבעים )
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
  • 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • 1.5 כפית חוויאג’ למרק
  • קורט פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מלח
  • 3 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבשר לקוביות גדולות (3*3 ס"מ).

  • 02.

    מניחים בסיר את הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.

  • 03.

    מסירים את הקצף ומבשלים בסיר מכוסה, במשך שעתיים על להבה בינונית.

  • 04.

    מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה עוד שעה עם מכסה. אפשר לעטר בכוסברה טרייה.

הכנת? כאן מדרגים
(227)