קרפ במילוי פטריות
גיוונים למתכוני תפוחי אדמה, קינואה,אורז ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10-15 מנות:
- 1 בצל קצוץ
- 500 גר’ פטריות שמפניון או פטריות מכל סוג אחר פרוסות. עדיף להשתמש גם בפטריות פורטבלו
- 200 גר’ גבינת עמק מעושנת
- 200 גר’ פתיתי גאודה עמק
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
החומרים לרוטב:
- 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
- 2 כפות מהמלית
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בצל, מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון, ניתן להוסיף שן שום כתושה. מקררים.
-
02.
קוצצים את גבינת העמק מעושנת, מגרדים את גבינת הקולאז’ גאודה. מוסיפים את הגבינות לפטריות, מתבלים לפי הטעם.
-
03.
ממלאים את הקרפ במלית, משאירים 2 כפות מהמלית לרוטב.
-
04.
מבשלים את מרכיבי הרוטב עד שמסמיך ויוצקים על הקרפים לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים