קרפ במילוי פטריות – מתכון לקרפ חם רך וטעים | השף הלבן

קרפ במילוי פטריות

גיוונים למתכוני תפוחי אדמה, קינואה,אורז ועוד

מאת: מתכון השף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפ במילוי פטריות

המרכיבים ל 10-15 מנות:

  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גר’ פטריות שמפניון או פטריות מכל סוג אחר פרוסות. עדיף להשתמש גם בפטריות פורטבלו
  • 200 גר’ גבינת עמק מעושנת
  • 200 גר’ פתיתי גאודה עמק
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
החומרים לרוטב:
  • 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות מהמלית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל, מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון, ניתן להוסיף שן שום כתושה. מקררים.

  • 02.

    קוצצים את גבינת העמק מעושנת, מגרדים את גבינת הקולאז’ גאודה. מוסיפים את הגבינות לפטריות, מתבלים לפי הטעם.

  • 03.

    ממלאים את הקרפ במלית, משאירים 2 כפות מהמלית לרוטב.

  • 04.

    מבשלים את מרכיבי הרוטב עד שמסמיך ויוצקים על הקרפים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(122)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.