קיש תרד ו"גבינה" - מתכון טבעוני ומנצח! | השף הלבן

קיש תרד ו"גבינה" טבעוני

קיש טעים להפליא שאוהבי התרד יחגגו עליו

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש תרד ו
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 2 כוסות (240 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מסקט
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים
למילוי:
  • 1 שקית (800 גרם) תרד "סנפרוסט" מופשר
  • 1 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה "תנובה"
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף גדושה שמיר קצוץ
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית מחוקה מלח, פלפל שחור גרוס
  • לזריה: 1 כף שומשום
גודל תבנית: 2 קישים בקוטר 22 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הבצק: מערבבים ידנית או במעבד מזון קמח ותבלינים. מוסיפים שמן ומים ומערבבים לבצק אחיד ונעים לעבודה. מניחים בטמפרטורת החדר ל-30 דקות. מחלקים ל-2, מרדדים (אין צורך לקמח את משטח העבודה) ומצפים תחתית ודפנות של התבנית/תבניות. חותכים בסכין את עודפי הבצק.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מחממים תנור ל 180 מעלות. מערבבים את מרכיבי המילוי ומעבירים לתבנית על בסיס הבצק. בוזקים שומשום ואופים כ 35 - 40 דקות עד שהבצק משחים והמילוי מתייצב.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)