קיש סויה וירוקים טבעוני זריז הכנה
זה אולי הקיש הכי מהיר שיש בזכות פטנט: אופים את המלית על פרוסות לחם שמתפקדות כבסיס. מתקבל מאפה מושלם לארוחת ערב או ארוח
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4-6:
- מעט שמן זית לשימון התבנית
- 6 פרוסות לחם - רצוי לא טריות
- 2 מיכלים ממרח סויה 9% שומן עם שום שמיר תנובה
- 1 כוס עשבי תיבול (בצל ירוק / פטרוזיליה / בזיליקום / שמיר / אורגנו / זעתר) קצוצים דק דק
- 2 כפות טחינה גולמית
- קורט אגוז מוסקט
- מלח ופלפל
סלטון להגשה:
- 2 עגבניות קצוצות
- חופן בצל ירוק קצוץ
- חופן עלי רוקט
- מלח ופלפל + 1 כף שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים תבנית בנדיבות בשמן זית ומרפדים אותה בצפיפות בפרוסות הלחם.
-
02.
מערבבים סויה, עשבי תיבול, טחינה ותבלינים לעיסה אחידה, מעבירים לתבנית על פרוסות הלחם ומחליקים את פני העיסה כך שתתפזר באופן אחיד. אופים כ 30 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים עגבניות, בצל ירוק עלי רוקט מלח, פלפל ושמן זית ומגישים את הקיש עם ערימת סלטון עליו או לצידו.
הכנת? כאן מדרגים