המרכיבים לתבנית פאי 26 ס"מ:
- כוס וחצי קמח מלא
- 125 גרם חמאת תנובה קרה
- מיכל שמנת מתוקה 10%/15%
- 4 ביצים
- חצי קילו דלעת
- כרישות
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במעבד מזון את הקמח, 100 גרם חמאה, קורט מלח וביצה אחת, במשך כחצי דקה-דקה. כשהבצק מוכן, שמים בשקית סנדבי'ץ במקרר לכשעה.
-
02.
מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות בגודל אצבע, את הכרשה מנקים וחותכים לטבעות.
-
03.
ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הדלעת מכל הצדדים. מעבירים את הדלעת לנייר סופג ומטגנים את הכרישה (באותה מחבת) כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מקציפים את הביצים, כשהן בהירות ותפוחות מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
-
05.
מרדדים את הבצק – כך שיהיה מעט גדול יותר מתבנית הפאי. מעבירים לתבנית פאי משומנת.
-
06.
מסדרים על הפאי את הכרשה, כך שמרבית הכרשה במרכז הפאי. מוסיפים את בלילת הביצים, ומסדרים את הדלעת.
-
07.
אופים כ-35 דקות בחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים