מתכון פשטידת תרד | השף הלבן

פשטידת תרד

פשטידת תרד טעימה ומהירה להכנה

מאת: זהבה דהן, דיאטנית קלינית
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד

המרכיבים ל מנות 10:

  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 בצל יבש קצוץ
  • 1 ק"ג תרד טרי קצוץ או 400 גרם תרד קפוא (עלים) קצוץ ומסונן
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת תנובה 5%
  • 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע יוגורט יופלה לבן טבעי 1.5%
  • 2 ביצים
  • 30 גרם קמח
  • 1 כף עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן)
  • פפריקה
  • 50 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגודל 25X20 בנייר אפיה.

  • 02.

    מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומוסיפים את התרד. ממשיכים לאדות עוד מספר דקות עד שרוב הנוזלים נעלמים.

  • 03.

    מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינה הלבנה, גבינת כנען, היוגורט, הביצים והקמח ומערבבים היטב. מתבלים בעשבי תיבול, מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם.

  • 04.

    משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים את "פתיתי לייט" ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.