פשטידת תירס שכולם אוהבים
כולם אוהבים פשטידות! המתכון של רון יוחננוב לפשטידת תירס שמתאימה מאוד לארוחת הערב. לא משנה באיזה גיל אתם, בטוח שלא תתנגדו לחתיכה מפשטידה טובה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 5:
- 1 בצל מקולף וקצוץ דק
- 3 כוסות גרגירי תירס
- 3 ביצים
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן "השף הלבן"
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- ½ כוס (70 גרם) קמח תופח
- מלח
- פלפל שחור
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כפית עשבי תיבול טריים (טימין או פטרוזיליה)
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
-
03.
מערבבים בקערה את התירס עם הביצים, השמנת והבצל המטוגן. מוסיפים את הקמח, הגבינות והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
04.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מפזרים מעליה פירורי לחם עם עשבי תיבול.
-
05.
אופים בתנור כ-45 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם לצד סלט טרי.
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים