מתכון פשטידת קישואים ופטריות | השף הלבן

פשטידת קישואים ופטריות

הגולשת אסתר סגל משתפת אותנו במתכון לפשטידת קישואים ופטריות שאף פעם לא מאכזבת

מאת: אסתר סגל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים ופטריות

המרכיבים ל8 מנות:

  • 5 קישואים בינוניים
  • 3 בצלים בינוניים
  • 1 חבילה פטריות שמפניון
  • 250 גרם אטריות רחבות
  • 3 כפות קמח
  • 1 קופסה שמנת לבישול 15% או 10% "השף הלבן"
  • גבינה צפתית מגוררת "פיראוס"
  • 3 כפות שמן
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כף אבקת מרק (פרווה)
  • 3 ביצים "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האטריות

  • 02.

    מגרדים את הקישואים והבצל וסוחטים, פורסים את הפטריות מוסיפים את כל המצרכים ומערבבים

  • 03.

    אופים בתבנית משומנת חצי שעה

הכנת? כאן מדרגים
(268)