מתכון פשטידת פטריות וקישואים | השף הלבן

פשטידת פטריות וקישואים

הגולשת חיה מעניקה לכם מתכון לפשטידה המנצחת שלה, המכילה פטריות וקישואים

מאת: חיה אילונה דר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת פטריות וקישואים

המרכיבים ל 10-12 מנות:

  • סלסילת פטריות שמפניון (כ-15 פטריות)
  • 3 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק) פרוסים
  • בצל בינוני קצוץ
  • שמן קנולה לטיגון
  • 4 ביצים
  • 5 כפות קמח מלא
  • כפית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 חבילה שמנת חמוצה 9%
  • 100 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת / גבינת טל העמק מגוררת
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • 10 עלי נענע קצוצים
לציפוי:
  • 25 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת
  • חופן צנוברים
  • גבעול מכל אחד: רוזמרין טימין ומרווה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מכינים תבנית משומנת ומאובקת בקמח.

  • 03.

    מטגנים במחבת את הבצל, מוסיפים את הקישואים ומטגנים עד ריכוך קל, מעבירים לקערה.

  • 04.

    באותה מחבת מטגנים את הבצל הירוק והפטריות עד ריכוך קל ומוסיפים לקישואים.

  • 05.

    מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים.

  • 06.

    יוצקים לתבנית , מפזרים מעל צנוברים, פרמזן והגבעולים.

  • 07.

    מכניסים לתנור עד הזהבה, כ-35 דקות.באלכם עוד מתכון שלפשטידת פטריות?נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(578)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.