מתכון פאי ברוקולי וגבינת עיזים | השף הלבן

פאי ברוקולי וגבינת עיזים

מחפשים מתכון טעים ועשיר בירקות? בואו לנסות את הפשטידה הזאת

מאת: רוני נהיר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פאי ברוקולי וגבינת עיזים

המרכיבים ל 8 מנות:

  • כוס וחצי קמח מלא
  • 100 גרם חמאת תנובה קרה
  • 300 גרם ברוקולי טרי
  • שמנת לבישול של"השף הלבן" (מיכל 250 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • גבינת פרומעז "תנובה"
  • עגבניות שרי
  • מלח
  • פלפל
  • תימין
  • קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים במעבד מזון את הקמח, החמאה, קורט מלח וביצה אחת, במשך כחצי דקה-דקה. כשהבצק מוכן, שמים בשקית סנדביץ במקרר לכשעה.

  • 02.

    מחלקים את הברוקולי לתפרחות ומבשלים את במים עם מלח, כחצי שעה עד שהוא רך.

  • 03.

    מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם תפוחות ובהירות, מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל וטימין.

  • 04.

    מרדדים את הבצק – כך שיהיה מעט גדול יותר מתבנית הפאי. מעבירים לתבנית פאי משומנת.

  • 05.

    מסדרים את תפרחות הברוקולי במרכז התבנית, ומוסיפים את בלילת הביצים. מסדרים בהיקף של הפאי את עגבניות השרי ופרוסות מגבינת העיזים, מפזרים מעט קצח.

  • 06.

    אופים במשך 35 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(500)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.