מתכון פאי אישי במילוי זוקיני ועגבניות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פאי אישי במילוי זוקיני ועגבניות

מאפים אישיים ומרשימים שמתאימים לכל ארוחת ערב, בראנץ' משפחתי או אירוח. את הכיסוי לקלתיות האישיות מעטרים בנקודות, שיוצרים בעזרת מועך לפירה

מאת: אורלי פלאי ברונשטיין
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 1 גליל (450 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות", מופשר על פי הוראות היצרן
למלית:
  • 3 זוקיני מגוררים וסחוטים היטב
  • 1 עגבנייה גדולה קצוצה, ללא מיץ
  • 2 כפות פסטו
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור גרוס
גודל תבנית: תבנית מאפינס, מועך פירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המלית: מערבבים את שבבי הזוקיני הסחוטים עם יתר החומרים.

  • 02.

    פורסים את הבצק וקורצים ממנו 24 עיגולים בקוטר 8 ס״מ.

  • 03.

    משתמשים בחצי מכמות עיגולי הבצק לריפוד השקעים של תבנית המאפינס וממלאים כל שקע בכף של מלית.

  • 04.

    על עיגולי הבצק הנותרים יוצרים הטבעה בעזרת מועך פירה שיוצר תבליט מנוקד.

  • 05.

    מניחים את עיגולי הבצק על גבי המלית, מהדקים היטב עם קצוות הבצק שבתחתית ואם יש זמן מקררים חצי שעה או לפחות עד שהתנור מתחמם. זה חשוב לשמירה על התבליט.

  • 06.

    מחממים תנור ל-200 עלות.

  • 07.

    אופים 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם או בטמפ׳ החדר.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.