מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים | השף הלבן

מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים

מעין מיני-קיש, נטול בצק, שהוא שילוב עדין של זוקיני, פטה ואגוזים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 2 זוקיני פרוסים לאורך בעזרת קולפן
  • שמן זית, מלח, פלפל
למילוי:
  • 150 גרם פטה כבשים 20% "פיראוס", מפוררת
  • 1 גביע קוטג' "תנובה"
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את פרוסות הזוקיני סביב דפנות תבניות המאפינס ומרפדים את התחתית בפרוסה. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה.

  • 02.

    ממלאים את התבניות עם הזוקיני בתערובת הגבינה. אופים 40 דקות עד הזהבה. מגישים בתבנית או מצננים כ 10 דקות ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.