מתכון פיצה בסגנון שיקגו - פאי פיצה עם שלושה סוגי גבינות | השף הלבן

פיצה בסגנון שיקגו

פיצה כזאת עדיין לא טעמתם! מתכון לפאי פיצה, כמו שמכינים בשיקגו, עם שוליים גבוהים שבתוכם רוטב עגבניות ושכבה עבה של גבינה. הפעם, שדרגנו עם טריו פתיתים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

לבצק:
  • 300 גרם קמח לבן
  • 1 כוס (240 מ"ל) מים פושרים
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
למילוי:
  • 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
  • 2 כוסות עגבניות מרוסקות
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 כוס טבעות זיתים
  • 1 בצל סגול פרוס דק לטבעות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/4 כוס עלי אורגנו טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית מלח
גודל תבנית: מחבת יציקה בקוטר 24 ס"מ או תבנית עגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת מיקסר את כל חומרי הבצק ולשים היטב עם וו לישה עד לקבלת בצק לח יחסית. מתפיחים כשעה.

  • 02.

    לאחר ההתפחה, לשים מעט את הבצק ומרדדים. משמנים את המחבת או התבנית בשמן זית ומניחים את הבצק בתבנית, מצמידים את השוליים.

  • 03.

    להכנת הרוטב: מערבבים את העגבניות המרוסקות, הרסק, האורגנו, שמן הזית והמלח ומוסיפים את הזיתים.

  • 04.

    מניחים על הבצק חצי שקית טריו פתיתים ומעליהם את הפלפלים הקלויים ומחצית מהבצל הסגול.

  • 05.

    מוזגים את רוטב העגבניות, מפזרים מעל את חצי השקית הנותרת של טריו פתיתים ואת הבצל.

  • 06.

    אופים כ-40 דקות ב-200 מעלות עד להזהבה.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 07.

    מגישים לצד רוטב עגבניות וטבסקו.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.