פוקצ׳ה אישית – מנה משודרגת ומרשימה בחמש דקות | השף הלבן

פוקצ׳ה אישית

רוצים ליצור רושם בכמה דקות של הכנה? בואו לשדרג את הפוקאצ'ות המוכרות עם פסטו, עגבניות מיובשות וגבינת גרנה פדנו נהדרת ומתאימה מצוין לשילוב הטעמים.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה אישית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • פוקאצ'ה
  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 3 כפות ממרח פסטו
  • 3 כפות עשבי תיבול: עלי אורגנו ונענע
  • 6 כפות גבינת גרנה פדנו “COLLECTION”, מגולפת

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הפוקאצ'ה לאורכה לשני חצאים

  • 02.

    מורחים פסטו על הג'בטה

  • 03.

    מפזרים עגבניות מיובשות ועלי תיבול

  • 04.

    מגלפים את פלח גבינת הגרנה פדנו בעזרת קולן, מניחים את גילופי הגבינה מעל הפוקאצ'ה

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.