פוקצ׳ה אישית
רוצים ליצור רושם בכמה דקות של הכנה? בואו לשדרג את הפוקאצ'ות המוכרות עם פסטו, עגבניות מיובשות וגבינת גרנה פדנו נהדרת ומתאימה מצוין לשילוב הטעמים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 2:
- פוקאצ'ה
- 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
- 3 כפות ממרח פסטו
- 3 כפות עשבי תיבול: עלי אורגנו ונענע
- 6 כפות גבינת גרנה פדנו “COLLECTION”, מגולפת
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הפוקאצ'ה לאורכה לשני חצאים
-
02.
מורחים פסטו על הג'בטה
-
03.
מפזרים עגבניות מיובשות ועלי תיבול
-
04.
מגלפים את פלח גבינת הגרנה פדנו בעזרת קולן, מניחים את גילופי הגבינה מעל הפוקאצ'ה
הכנת? כאן מדרגים