פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק | השף הלבן

פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק

אין כמו פרעצל חם שיצא מהתנור! הפעם, סידרנו לכם גרסה גרמנית וקצת שונה: פרעצל מבצק עלים במילוי צ'דר שהולך מצוין ליד הבירה של אחר הצהריים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-5 יחידות:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 300 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאוד
  • להברשה: חלמון ביצה טרוף עם כפית מים
לעיטור:
  • מלח גס
  • 50 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים אותו לרוחבו למלבנים ברוחב של 10 ס"מ

  • 02.

    מניחים לרוחבו של כל מלבן גבינת צ'דר ובצל ירוק ומגלגלים לרולדה מהודקת

  • 03.

    ממשיכים לגלגל עד ליצירת רצועה ארוכה ומקפלים לצורת פרעצל

  • 04.

    מניחים את הפרעצלים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בחלמון ומפזרים מעל מעט מלח גס וגבינת צ'דר

  • 05.

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)