מקלות פרמזן בטעמים

מחפשים כיצד לשדרג כל ארוחת ערב או אירוח בקלי קלות? קבלו את המתכון של רון יוחננוב למקלות פרמזן טעימים שכל המשפחה תאהב

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות פרמזן בטעמים
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 15-20 יחידות:

  • 1 חבילה בצק עלים "מעדנות" מופשר עפ"י הוראות היצרן
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 5 כפות ממרח פסטו איכותי / טפנד זיתים / ממרח עגבניות מיובשות
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    פורסים את הבצק על משטח העבודה, מורחים את הממרח ומפזרים מעל פתיתי פרמזן בנדיבות

  • 03.

    מקפלים את הבצק ל-2 ומהדקים היטב, חותכים לרצועות ארוכות לאורך

  • 04.

    מגלגלים כל רצועה לצורת בורג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 05.

    אופים כ-20 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.