מקלות גבינה מהירים במיוחד - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מקלות גבינה מהירים במיוחד

מקלות גבינה מושלמים לארוחת ערב או לאירוח, אבל במקום להתחיל להתעסק עם בצק – פשוט משתמשים בגריסיני! מתכון פטנט שחובה להכיר ולנסות בעצמכם

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות גבינה מהירים במיוחד
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל3-4 מנות:

  • 20 מקלות גרסיני
  • 1 כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • ¼ כוס פתיתי פלח פרמג'יאנו רג'יאנו מגורד "collection"
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח גס
  • תוספות: תירס / טבעות זיתים / עשבי תיבול / עגבניות מיובשות וכו'
  • להגשה: חופן בצל ירוק קצוץ (אפשר להחליף בעשבי תיבול אחרים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומפרדים את התבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מסדרים בצפיפות את מקלות הגרסיני בתוך התבנית ומפזרים מעל את הגבינות.

  • 03.

    מפזרים את התוספות, מלח ופלפל ואופים כ-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה לגמרי ומתחיל להזהיב מעט בשוליים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוציאים מהתנור, מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים מיד, כשהגבינה עדיין חמה.

  • 05.

    בתאבון!

הידעת?

לא קל למצוא מנות פתיחה פשוטות אך מדהימות. אז אם אתם מחפשים מנה קלה, טעימה, מלאה גבינה שמתאימה לכל ארוחה? יש לנו את המתכון המושלם בשבילכם - מקלות גבינה מושלמים לארוחת ערב או לאירוח. הטוויסט הנהדר של מנה זו היא שבמקום להתחיל להתעסק עם בצק - פשוט משתמשים בגריסיני! מתכון פטנט שחובה להכיר ולנסות בעצמכם. אתם לא תאמינו כמה קל להכין אותם וכמה טעימים הם. תתכוננו לחזות בכמה חיוכים מופתעים בארוחה הבאה שלכם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)