מקלות גבינה מהירים במיוחד
מקלות גבינה מושלמים לארוחת ערב או לאירוח, אבל במקום להתחיל להתעסק עם בצק – פשוט משתמשים בגריסיני! מתכון פטנט שחובה להכיר ולנסות בעצמכם
המרכיבים ל3-4 מנות:
- 20 מקלות גרסיני
- 1 כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- ¼ כוס פתיתי פלח פרמג'יאנו רג'יאנו מגורד "collection"
- פלפל שחור גרוס
- מעט מלח גס
- תוספות: תירס / טבעות זיתים / עשבי תיבול / עגבניות מיובשות וכו'
- להגשה: חופן בצל ירוק קצוץ (אפשר להחליף בעשבי תיבול אחרים)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומפרדים את התבנית בנייר אפייה.
-
02.
מסדרים בצפיפות את מקלות הגרסיני בתוך התבנית ומפזרים מעל את הגבינות.
-
03.
מפזרים את התוספות, מלח ופלפל ואופים כ-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה לגמרי ומתחיל להזהיב מעט בשוליים.
טיימר מופעל
-
04.
מוציאים מהתנור, מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים מיד, כשהגבינה עדיין חמה.
-
05.
בתאבון!
הידעת?
לא קל למצוא מנות פתיחה פשוטות אך מדהימות. אז אם אתם מחפשים מנה קלה, טעימה, מלאה גבינה שמתאימה לכל ארוחה? יש לנו את המתכון המושלם בשבילכם - מקלות גבינה מושלמים לארוחת ערב או לאירוח. הטוויסט הנהדר של מנה זו היא שבמקום להתחיל להתעסק עם בצק - פשוט משתמשים בגריסיני! מתכון פטנט שחובה להכיר ולנסות בעצמכם. אתם לא תאמינו כמה קל להכין אותם וכמה טעימים הם. תתכוננו לחזות בכמה חיוכים מופתעים בארוחה הבאה שלכם.