מאפי קפרזה אישיים
דור משה עם מאפים מטריפים בהשראת הסלט האיטלקי. מתכון פשוט שגדולתו בשימוש במעט רכיבים, אך רכיבים איכותיים – עגבניות טריות, מוצרלה איכותית ובזיליקום טרי.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל 18יחידות:
- מלח, פלפל שחור
- חבילת בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר על פי ההוראות שעל האריזה
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 4-5 עגבניות "תמר", פרוסות בעובי ½ ס"מ
- חופן עלי בזיליקום
- שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים על משטח העבודה את בצק העלים וקורצים עיגולים בקוטר 8 - 10 ס"מ.
-
02.
מעבירים את העיגולים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים כפית מפתיתי המוצרלה מעל כל עיגול בצק. מניחים עלה בזיליקום מעל כל עיגול, מעליו פרוסת עגבנייה ולסיום מפזרים מעט גבינה ושמן זית.
-
03.
אופים כ-20 -25 דקות, עד שהמאפים מזהיבים. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים