מאפי קפרזה אישיים | השף הלבן

מאפי קפרזה אישיים

דור משה עם מאפים מטריפים בהשראת הסלט האיטלקי. מתכון פשוט שגדולתו בשימוש במעט רכיבים, אך רכיבים איכותיים – עגבניות טריות, מוצרלה איכותית ובזיליקום טרי.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי קפרזה אישיים
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 18יחידות:

  • מלח, פלפל שחור
  • חבילת בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר על פי ההוראות שעל האריזה
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 4-5 עגבניות "תמר", פרוסות בעובי ½ ס"מ
  • חופן עלי בזיליקום
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים על משטח העבודה את בצק העלים וקורצים עיגולים בקוטר 8 - 10 ס"מ. 

  • 02.

    מעבירים את העיגולים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים כפית מפתיתי המוצרלה מעל כל עיגול בצק. מניחים עלה בזיליקום מעל כל עיגול, מעליו פרוסת עגבנייה ולסיום מפזרים מעט גבינה ושמן זית. 

  • 03.

    אופים כ-20 -25 דקות, עד שהמאפים מזהיבים. מגישים חם. 

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.