עוגיות פרמזן מלוחות של עדי קלינגהופר
למה לנשנש סתם כשאפשר להתענג על כל ביס? עדי קלינגהופר עם המתכון הסודי שלה לעוגיית פרמז'ן חלומית שאתם חייבים לנסות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
ל40 יחידות:
לבצק:
- 240 גרם קמח
- 200 גרם חמא תנובה רכה
- 2 שקיות פתיתי פרמז'ן השף הלבן
- 50 גרם גבינת אמנטל מגורדת
- 3 כפות שומשום
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- 50 גרם קצח
- 150 גרם שומשום
- 50 גרם פתיתי פרמז'ן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
02.
בקערת המיקסר מניחים קמח, חמאה, פרמז'ן , גבינת אמנטל ושומשום, מחברים וו גיטרה ומעבדים עד בצק אחיד.
-
03.
מחלקים את הבצק ל-3. כל חתיכה מגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים חצי שעה.
-
04.
בצלחת רחבה מניחים קצח, שומשום ופרמזן ומערבבים.
-
05.
מוציאים את גלילי הבצק מהקפאה, מברישים בביצה ומגלגלים בצלחת עם השומשום והקצח, מצפים את כל הגליל ופורסים לעיגולים.
-
06.
את עיגולי הבצק מניחים על תבנית אפייה במרווחים קטנים ( העוגיות לא מתרחבות ).
-
07.
כך חוזרים עם שאר גלילי הבצק.
-
08.
מכניסים לאפייה כ- 15 דקות או עד מעט הזהבה.
טיימר מופעל
-
09.
מוציאים, מצננים ואורזים בקופסא. העוגיות נשמרות בטמפרטורת החדר כ- 5 ימים.
הכנת? כאן מדרגים