עוגיות פרמזן מלוחות של עדי קלינגהופר | השף הלבן

עוגיות פרמזן מלוחות של עדי קלינגהופר

למה לנשנש סתם כשאפשר להתענג על כל ביס? עדי קלינגהופר עם המתכון הסודי שלה לעוגיית פרמז'ן חלומית שאתם חייבים לנסות

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
עוגיות פרמזן מלוחות של עדי קלינגהופר
ל40 יחידות:
לבצק:
  • 240 גרם קמח
  • 200 גרם חמא תנובה רכה
  • 2 שקיות פתיתי פרמז'ן השף הלבן
  • 50 גרם גבינת אמנטל מגורדת
  • 3 כפות שומשום
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה
  • 50 גרם קצח
  • 150 גרם שומשום
  • 50 גרם פתיתי פרמז'ן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  • 02.

    בקערת המיקסר מניחים קמח, חמאה, פרמז'ן , גבינת אמנטל ושומשום, מחברים וו גיטרה ומעבדים עד בצק אחיד.

  • 03.

    מחלקים את הבצק ל-3. כל חתיכה מגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים חצי שעה.

  • 04.

    בצלחת רחבה מניחים קצח, שומשום ופרמזן ומערבבים.

  • 05.

    מוציאים את גלילי הבצק מהקפאה, מברישים בביצה ומגלגלים בצלחת עם השומשום והקצח, מצפים את כל הגליל ופורסים לעיגולים.

  • 06.

    את עיגולי הבצק מניחים על תבנית אפייה במרווחים קטנים ( העוגיות לא מתרחבות ).

  • 07.

    כך חוזרים עם שאר גלילי הבצק.

  • 08.

    מכניסים לאפייה כ- 15 דקות או עד מעט הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 09.

    מוציאים, מצננים ואורזים בקופסא. העוגיות נשמרות בטמפרטורת החדר כ- 5 ימים.

הכנת? כאן מדרגים
(18)