מתכון מאפה גבינות מיוחדות | השף הלבן

מאפה גבינות מיוחדות

מאפה שבועות פיקנטי, טעים ומהיר הכנה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה גבינות מיוחדות
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית מאפים מלבנית:

  • 1 חבילת גבינת כנען 5% (500 גרם)"השף הלבן"
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
  • 200 גרם גבינת קצ׳קבל גלעד של תנובה מגוררת
  • 3 ביצים מופרדות
  • ¼ כפית אגוז מוסקט מגורר
  • ¼ כוס פירורי לחם
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • חמאה לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה או מלבנית במעט חמאה.

  • 02.

    בקערה גדולה, מניחים את גבינת הכנען ובעזרת מזלג מועכים למחית חלקה. מוסיפים את הגבינות המגוררות ומערבבים היטב. מוסיפים את החלמונים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    במיקסר או בקערה ומיקסר ידני, מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מקפלים את החלבונים לתערובת.

  • 04.

    יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מפזרים מעל את פירורי הלחם.

  • 05.

    אופים בתנור כ- 30 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מניחים להתקרר מעט לפני שפורסים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(605)