מאפה ברוקולי וגבינות ללא גלוטן
שומרים על המשקל? קבלו מתכון למאפה ברוקולי וגבינות נפלא שיש בו רק 127 קלוריות למנה. הוסיפו סלט ליד ואתם מסודרים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל6:
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 שקית פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
- 2 ביצים
- 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
- 200 בולגרית "פיראוס" 5% מפוררת
- 2 כוסות פצפוצי אורז לא ממותקים בטעם טבעי
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן זית במחבת
-
02.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את הברוקולי, מטגנים כ- 5 דקות עד שאין נוזלים ומצננים.
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים בקערה את הבצל והברוקולי עם שאר המרכיבים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים