מאפה ברוקולי וגבינות ללא גלוטן - מתכון דל קלוריות | השף הלבן

מאפה ברוקולי וגבינות ללא גלוטן

שומרים על המשקל? קבלו מתכון למאפה ברוקולי וגבינות נפלא שיש בו רק 127 קלוריות למנה. הוסיפו סלט ליד ואתם מסודרים!

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6:

  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שקית פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
  • 200 בולגרית "פיראוס" 5% מפוררת
  • 2 כוסות פצפוצי אורז לא ממותקים בטעם טבעי
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים שמן זית במחבת

  • 02.

        מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים את הברוקולי, מטגנים כ- 5 דקות עד שאין נוזלים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

        מערבבים בקערה את הבצל והברוקולי עם שאר המרכיבים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(12)