לחם תלישה עם גבינת קצ׳וטה ובצל ירוק
מאפה נתלש עם גבינת קצ'וטה המיוחדת ובצל ירוק שימלא את הבית בניחוחות משכרים. רוצים להפוך אותו למושחת יותר? פזרו גבינת קצ'וטה טרייה לאחר שהמאפה יוצא מהתנור
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 4:
- לחם כפרי שלם
- חצי כוס בצל ירוק טרי, קצוץ
- 200 גרם גבינת קצ'וטה "COLLECTION", חתוכה למקלות דקים
- שמן זית, להברשה
- סלסת עגבניות/פלפלים, להגשה
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
בעזרת סכין חדה חורצים כיכר לחם כפרי לאורך ולאחר מכן לרוחב, מבלי שהכיכר תתפרק.
-
03.
אל תוך החריצים שנוצרו מוסיפים גבינת קצ'וטה מפוררת וטבעות בצל ירוק
-
04.
מניחים את כיכר הלחם על תבנית האפייה, מברישים בשמן זית ואופים ב-200 מעלות כ-20 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מניחים בצד למספר דקות לאחר האפייה. מגישים כאשר הכיכר חמים לצד סלסת עגבניות ופלפלים.
הכנת? כאן מדרגים