חלת מוצרלה ועשבי תיבול - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חלת מוצרלה ועשבי תיבול

נשארה לכם חלה מסוף השבוע? מצוין! בואו להכין חלת מוצרלה מושחתת עם עשבי תיבול שתמלא את המטבח שלכם בניחוחות איטלקיים ממכרים

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חלת מוצרלה ועשבי תיבול
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל חלה משפחתית גדולה:

  • חלה גדולה או כיכר לחם שלמה
למילוי:
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
להברשה:
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 2 שיני שום כתושות
  • חופן עשבי תיבול קצוצים דק (תימין / בזילקום / רוזמרין - מה שאוהבים)
  • מעט מלח גס
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה

  • 02.

    ממיסים את החמאה בקערה, מוסיפים את השום הכתוש ועשבי התיבול ומערבבים

  • 03.

    מניחים את החלה על תבנית האפייה ובעזרת סכין יוצרים חיתוך שתי וערב לאורכה ולרוחבה ובחצי מגובהה (להימנע מחיתוך עמוק מידי)

  • 04.

    ממלאים את החריצים שנוצרו בפתיתי מוצרלה ומברישים בחמאה המומסת

  • 05.

    אופים את החלה בתנור כ-25 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 06.

    מגישים חם. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(18)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.