מתכון בורקס גבינה | השף הלבן

בורקס גבינה

בלי יותר מדי מאמץ, בורקס גבינה ביתי שימלא את הבית בניחוחות מאפיה

מאת: שיר בלין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס גבינה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 1 כף קמח
  • ביצה
  • כ-400 גרם בצק עלים
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הגבינה במגררת, שמים אותה בקערה, מוסיפים כף קמח ובוחשים היטב.

  • 02.

    טורפים את הביצה בצלחת נפרדת ומוסיפים כף אחת מתערובת הביצים לתערובת הגבינות ובוחשים.

  • 03.

    מרדדים את הבצק על משטח מקומח.

  • 04.

    מחלקים את הבצק ל-6 חלקים או יותר (תלוי בגודל הבורקס שבו מעוניינים).

  • 05.

    מניחיםכפית מתערובת הגבינות במרכז כל ריבוע, מקפלים את ריבועי הבצק למשולש ומניחים על תבנית אפייה.

  • 06.

    מחממים תנור לחום בינוני גבוה.

  • 07.

    מורחים את שאריות הביצה על הבורקסים ומפזרים שומשום על הבורקס.

  • 08.

    אופים בתנור 20 דקות - עד שהבצק מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(252)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.