מתכון בורקיקס | השף הלבן

בורקיקס

מיני בורקס ממולא גבינה

מאת: קרן אסרף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקיקס

המרכיבים ל12 מנות:

לבצק
  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
למלית
  • 250 גרם גבינה לבנה "תנובה"
  • 150 גרם גבינה מלוחה "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את ריבועי בצק העלים של "מעדנות" לפי ההוראות על האריזה.

  • 02.

    בקערה מערבבים את הגבינות.

  • 03.

    במרכז של כל ריבוע מניחים כפית מהמלית.

  • 04.

    סוגרים את הבצק.

  • 05.

    מכניסים לתנור לחום של 250 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(70)