כדורי שוקולד – גבינה
גירסה משודרגת וטעימה יותר לכדורי השוקולד המסורתיים. מתכון נהדר שילדים יכולים להכין כמעט לבד, עיזרו להם רק בהפעלת מעבד המזון.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל10-12 כדורים:
- 150 גרם ביסקוויטים או שיבולת שועל
- 1 קופסה קרם גבינת שמנת 5% בטעם טבעי "תנובה"
- 3 כפות גדושות קקאו
- 2 כפות חמאת "תנובה" מומסת
- 3 כפות סילאן
- 1/4 כוס חלב "תנובה"
לציפוי:
- סוכריות צבעוניות
- קוקוס טחון
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון מניחים פתיבר ומרסקים בפולסים. בשלב זה הילדים יצטרכו עזרה ממבוגר.
-
02.
מוסיפים למעבר המזון קרם גבינת שמנת, קקאו, חמאה וסילאן. מוסיפים מעט חלב לפי הצורך וטוחנים עד לקבלת לעיסה אחידה.
-
03.
מעבירים למקרר לצינון של העיסה כ- 20 דקות .
טיימר מופעל
-
04.
יוצרים כדורים קטנים ומצפים בסוכריות או קוקוס.
-
05.
מעבירים למנז'טים קטנים ושומרים בקירור עד הגשה.
הכנת? כאן מדרגים