תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה
תפוחי אדמה בשמנת – תוספת טעימה לכל ארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 6 תפוחי אדמה בינונים
- 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל (לפי הטעם)
- 1/2 כוס חלב
- 1 בצל קטן
- 1 חבילת פטריות
- תימין (לפי הטעם)
- גבינה מפוררת של עמק
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים את תפוחי האדמה עד שנהיים לחלוטין.
-
02.
מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה.
-
03.
מערבבים בקערה קטנה את השמנת ואת החלב ביחד ומוסיפים את המלח והפלפל לקערית.
-
04.
לאחר שתפוחי האדמה מוכנים מסדרים אותם על מגש חסין חום, מסדרים את הפטריות ויוצקים מעל את השמנת המתובלת, את התימין ואת הגבינה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות או עד שהגבינה תימס.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים