תבשיל כרוב מאודה
תבשיל כרוב, עגבניות ופלפלים מאודים, מנה טבעונית דלת קלוריות, מומלצת כתוספת למנה עיקרית
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- כרוב לבן
- בצל יבש
- 3 עגבניות
- 1 גמבה
- 1 כפית שמן זית
- מלח
- פפריקה/מתוקה/חריפה
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר גדול שמים מעט שמן בצל קצוץ ומטגנים עד שיזהיב, מוסיפים כרוב קצוץ, ומכסים, מניחים את הסיר למשך 10-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים תדירות בכדי לצמצם את נפח התבשיל.
טיימר מופעל
-
02.
לאחר אידוי הכרוב, מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים לאדות את התבשיל תוך כדי עירבוב.
-
03.
לאחר שהפלפלים אודו מוסיפים את העגבניות ומערבבים לתוך התבשיל,מתבלנים במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק (אופציונלי).
הכנת? כאן מדרגים