מתכון תבשיל כרוב מאודה | השף הלבן

תבשיל כרוב מאודה

תבשיל כרוב, עגבניות ופלפלים מאודים, מנה טבעונית דלת קלוריות, מומלצת כתוספת למנה עיקרית

מאת: מאיר קוטב
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל כרוב מאודה

המרכיבים ל4 מנות:

  • כרוב לבן
  • בצל יבש
  • 3 עגבניות
  • 1 גמבה
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח
  • פפריקה/מתוקה/חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר גדול שמים מעט שמן בצל קצוץ ומטגנים עד שיזהיב, מוסיפים כרוב קצוץ, ומכסים, מניחים את הסיר למשך 10-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים תדירות בכדי לצמצם את נפח התבשיל.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    לאחר אידוי הכרוב, מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים לאדות את התבשיל תוך כדי עירבוב.

  • 03.

    לאחר שהפלפלים אודו מוסיפים את העגבניות ומערבבים לתוך התבשיל,מתבלנים במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק (אופציונלי).

הכנת? כאן מדרגים
(311)