מתכון כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי | השף הלבן

כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

מאת: עדי בן - עמי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • כרוב לבן חתוך גס
  • 1 כף שמן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • פפריקה חריפה (לפי הטעם)
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • 3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתבלים את הכרוב בתבלינים ובכף שמן.

  • 02.

    מעבירים לתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר למשך 20 עד 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

     לאחר מכן, צולים מעט את הכרוב לקבלת מרקם פריך וקראנצ'י.  

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.