מתכון ירקות מוקפצים מהירים | השף הלבן

ירקות מוקפצים מהירים

מנה מהירה וטעימה. הילדים אוהבים את הרוטב הנוצר בתחתית הסיר ואת שילוב הזרעים

מאת: יובל חדד
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ירקות מוקפצים מהירים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שקית גזר גמדי
  • 1 שקית שעועית קפואה או טרייה ונקייה (רצוי צעירה)
  • 1 כף זרעי פשתן
  • 1 כפית שומשום לבן
  • 1 כפית אורגנו
  • 2 כפות רוטב סויה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את הגזר והשעועית הקפואים במים רותחים או מראש במקרר ללילה.

  • 02.

    מכניסים למחבת עמוקה (סוטאז') או לווק את השמן ואחריו את הירקות.

  • 03.

    מטגנים ומערבבים עד שמתחילים קצת להתכווץ ולהיות שחומים.

  • 04.

    מוסיפים את כל התוספות: אורגנו, שומשום, זרעי פשתן ומלח.

  • 05.

    ממשיכים להקפיץ ולערבב עד שממש מתחילים להשחיר ומוסיפים את הסויה ומערבבים עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוציאים ואוכלים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(64)