קרם פירות יער ושוקולד לבן
קינוח טעים וחגיגי. ניתן להכין גם בגרסת פרווה.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 200 גרם שוקולד לבן (לגרסה פרווה צימקאו לבן)
- 3 מיכלים שמנת מתוקה השף הלבן או קצפת צמחית
- כוס פירות יער טחונים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שני מיכלי שמנת מתוקה עד לסף רתיחה.
-
02.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
-
03.
מכניסים להקפאה כשעתיים שלוש או למקרר למשך הלילה.
-
04.
מקציפים את המיכל השלישי לקצפת יציבה.
-
05.
מאחדים את התערובות בקיפול עדין.
-
06.
מחלקים את הקרם לשניים, לחצי מהקרם מוסיפים את הפירות הטחונים.
-
07.
מוזגים לגביעי הגשה חצי מקרם הפירות ומעליו מניחים חצי מהקרם הלבן.
-
08.
מקשטים בפרי פטל. ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה עד להגשה
הכנת? כאן מדרגים