מוס שוקולד של אלופים
מוס שוקולד מקצועי לפי השיטות הסודיות של הקונדיטורים
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: שחר ואורן
המרכיבים ל8 מנות:
- כפית שטוחה אבקת ג׳לטין (2.5 גרם)
- כף מים (15 גרם)
- שמנת להקצפה 38% השף הלבן 100 מ"ל
- שמנת להקצפה 38% השף הלבן 150 מ"ל
- 150 גרם שוקולד חלב
- 20 גרם (2 כפות גדושות) קקאו
- פירות יער לקישוט
גודל תבנית: כוסות/ קעריות
הוראות הכנה:
-
01.
מוזגים את אבקת הג׳לטין על המים ונותנים לזה מנוחה של 15 דקות עד שכל המים נספגים ומתקבל גוש ג׳לי.
טיימר מופעל
-
02.
אל מד ליטר מכניסים שוקולד, קקאו, ג׳לטין (אחרי מנוחה) ומוזגים מעל 100 גרם שמנת רותחת.
-
03.
טוחנים הכל היטב ומניחים בצד.
-
04.
מקציפים במהירות נמוכה את 150 גרם השמנת שנותרה עד למרקם של יוגורט מוקצף ונוזלי.
-
05.
מקפלים את השמנת אל השוקולד בשלוש פעמים תוך שמירה על האווריריות.
-
06.
מוזגים לכלים אישיים ושולחים לקירור
הכנת? כאן מדרגים