טילוני מסקרפונה – מתכון לטילון ביתי | השף הלבן

טילוני מסקרפונה

גם לקטנים וגם לגדולים, מתכון מפנק במיוחד לטילון בייתי במילוי שוקולד לבן וגלידת וניל- מסקרפונה עשירה. קינוח קל שתמיד יתקבל בברכה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-6:

  • 4-6 גביעי גלידה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1.5 מכלי שמנת להקצפה קרם וניל "השף הלבן"
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות בוטנים קצוצים מסוכרים או ברס
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
מצרכים לציפוי :
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 4 כפות ברס בוטנים מסוכרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקרוגל בפולסים (של 30 שניות עד להמסה) ממיסים יחד חצי מיכל שמנת להקצפה קרם וניל עם השוקולד הלבן ומעבירים למקרר לצינון קל -20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    בקערה מקציפים יחד מיכל שמנת להקצפה קרם וניל ו- 2 כפות אבקת סוכר הקצפה קלה של 3 דקות, מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים להקציף 3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מקפלים אל המסה את השוקולד הלבן המומס שהצטנן מעט ואת הבוטנים המסוכרים ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול רחב – אפשר גם ללא צנתר למי שאין.

  • 04.

    ממלאים את גביעי הגלידה ומעבירים למקפיא לשעה.

  • 05.

    במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן וטובלים קצה של כל טילון . מפזרים מעט בוטנים לפני שהשוקולד מתקשה ומחזירים למקפיא עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)