טילוני מסקרפונה
גם לקטנים וגם לגדולים, מתכון מפנק במיוחד לטילון בייתי במילוי שוקולד לבן וגלידת וניל- מסקרפונה עשירה. קינוח קל שתמיד יתקבל בברכה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4-6:
- 4-6 גביעי גלידה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1.5 מכלי שמנת להקצפה קרם וניל "השף הלבן"
- 100 גרם שוקולד לבן
- 3 כפות בוטנים קצוצים מסוכרים או ברס
- 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
מצרכים לציפוי :
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן קנולה
- 4 כפות ברס בוטנים מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
במיקרוגל בפולסים (של 30 שניות עד להמסה) ממיסים יחד חצי מיכל שמנת להקצפה קרם וניל עם השוקולד הלבן ומעבירים למקרר לצינון קל -20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
בקערה מקציפים יחד מיכל שמנת להקצפה קרם וניל ו- 2 כפות אבקת סוכר הקצפה קלה של 3 דקות, מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים להקציף 3 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
03.
מקפלים אל המסה את השוקולד הלבן המומס שהצטנן מעט ואת הבוטנים המסוכרים ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול רחב – אפשר גם ללא צנתר למי שאין.
-
04.
ממלאים את גביעי הגלידה ומעבירים למקפיא לשעה.
-
05.
במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן וטובלים קצה של כל טילון . מפזרים מעט בוטנים לפני שהשוקולד מתקשה ומחזירים למקפיא עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים