טילוני מסקרפונה – מתכון לטילון ביתי | השף הלבן

טילוני מסקרפונה

גם לקטנים וגם לגדולים, מתכון מפנק במיוחד לטילון בייתי במילוי שוקולד לבן וגלידת וניל- מסקרפונה עשירה. קינוח קל שתמיד יתקבל בברכה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-6:

  • 4-6 גביעי גלידה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1.5 מכלי שמנת להקצפה קרם וניל "השף הלבן"
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות בוטנים קצוצים מסוכרים או ברס
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
מצרכים לציפוי :
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 4 כפות ברס בוטנים מסוכרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקרוגל בפולסים (של 30 שניות עד להמסה) ממיסים יחד חצי מיכל שמנת להקצפה קרם וניל עם השוקולד הלבן ומעבירים למקרר לצינון קל -20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    בקערה מקציפים יחד מיכל שמנת להקצפה קרם וניל ו- 2 כפות אבקת סוכר הקצפה קלה של 3 דקות, מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים להקציף 3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מקפלים אל המסה את השוקולד הלבן המומס שהצטנן מעט ואת הבוטנים המסוכרים ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול רחב – אפשר גם ללא צנתר למי שאין.

  • 04.

    ממלאים את גביעי הגלידה ומעבירים למקפיא לשעה.

  • 05.

    במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן וטובלים קצה של כל טילון . מפזרים מעט בוטנים לפני שהשוקולד מתקשה ומחזירים למקפיא עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.