מתכון גלידת שוקולד מהירת הכנה | השף הלבן

גלידת שוקולד מהירת הכנה

קבלו מתכון לגלידת שוקולד עם שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן, רק מזהירה מראש שזה מתחסל מהר אז תכפילו כמויות

מאת: מירי משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת שוקולד מהירת הכנה
צילום: מירי משה עיצוב: מירי משה

המרכיבים ל6-8:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות מים
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 כפות גדושות פודינג שוקולד בלגי (מומלץ)
  • 1 שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן.

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת זכוכית שוברים קוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס.

  • 02.

    מערבבים היטב עם המים. ומצננים. 

  • 03.

    בינתיים, מקציפים שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן לחצי דקה. (הקצפה חלקית) מוסיפים פודינג שוקולד, נס קפה והשוקולד המומס. 

  • 04.

    ממשיכים להקציף הכל יחד לקצפת יציבה מאד.

  • 05.

    מעבירים לתבנית או לצנצנות זכוכית קטנות ומקפיאים ל-6 שעות לפחות או ללילה שלם.  מוציאים 10 דקות לפני ההגשה שיפשיר מעט. ומוסיפים מה שאוהבים. - גרנולה, שוקולד צ'יפס סוכריות צבעוניות וכל מה שעושה לכם שמח.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)