גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל
הפתעה טעימה ומיוחדת: גלידת אבוקדו מרעננת ב-5 דקות עבודה בלבד!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 1 אבוקדו קלוף, מגולען וחתוך ל-4
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 בננה קפואה פרוסה גס
- 1 מעדן סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם וניל, קפוא או חצי קפוא (למרקם גלידה אמריקאית)
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם גלידה.
-
02.
מגישים מיד.
-
03.
אפשרויות לגיוון:
-
04.
מחליפים את הבננה ב 1/2 כוס מנגו סנפרוסט קפוא, מוסיפים 1/2 כוס אננס/תות/פירות יער סנפרוסט קפואים, מחליפים את מעדן הוניל למעדן שוקו, מוסיפים שוקולד מריר קצוץ או עוגיות.
הכנת? כאן מדרגים